HUNDVÅG: Ulsnes Båt holder til i samme lokaler som bruktbåt- og servicepartner Shift Marine AS i Ulsnesveien 44 på Hundvåg.

Bavaria med ny forhandler i oljebyen

BAVARIA styrker sin posisjon i Stavanger. Ulsnes Båt AS er ny forhandler, med investor Knut Tveit i spissen.

Publisert Sist oppdatert

Investoren har fått med seg den erfarne BAVARIA selgeren Flemming Brun Henriksen på laget, skriver Bavaria Båt Norge i en pressemelding i dag.

Helårs utstilling

Ulsnes Båt skal holde til i samme lokaler som bruktbåt- og servicepartner Shift Marine AS, hvor den samme investor er styreleder, i Ulsnesveien 44 på Hundvåg. Her disponerer de både egen verkstedhall, kontorer, båtgarasje og båtplasser. Det vil bli permanent helårsutstilling av nye Bavaria seil- og motorbåter.

Første båter på vei

Forhandleren har allerede bestilt to nye båter, skriver Bavaria Den nye Bavaria  C45 Style er i skrivende stund på seiltur til Stavanger, med daglig leder og salgssjef til rors. På nyåret ankommer den første motorbåten, en Bavaria 33 HT.

STORSELGER: Ulsnes Båt får sin føsrte Bavaria motorbåt rett over nyåret. Det er Bavaria 33 HT som først kommer i utstilling i Stavanger.

Bavaria er nå godt representert også på Vestlandet, ved Bergen Marine as med motorbåter i Bergen og West Boat på Askøy med seilbåter. På Sørlandet selger Bavaria motorbåter gjennom Båtspesialisten i Kristiansand.