COUPÉUTGAVEN: Bavaria Virtess 420 ble nylig lansert som flybridgebåt. På båtmessen i Düsseldorf, som åpner i morgen, presenteres for førstre gang som coupeutgave. FOTO: Amund R. Løken

Linjelekkert fra Bavaria

Bavaria lanserte for få måneder siden sin Virtess 420 Fly. Nå kommer coupé-versjonen. Den linjelekre båten skal vises for første gang på båtmessen i Düsseldorf som åpner lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Coupéversjonen av Bavaria Virtess 420 har stort skyvetak i glass. Den bakre delen av taket er utnyttet til en stor og luftig solterrasse med adkomst fra stige på akterdekket.

I samarbeid med den anerkjente italienske båtdesigner Marco Casali i Too Design har Bavaria utviklet en helt ny generasjon luksusbåter. Selv uten den gedigne flybridgen er Virtess 420 en iøyenfallende cruiser.  Båten har en svært velutstyrt bysse under dekk, med alle typer kjøkkenmaskiner og smarte oppbevaringsmuligeter. Selvsagt er det også plassert en stor om romslig salong både ute på akterdekket og på innsiden av den gedigne skyvedøren. Utemøblene på akterdekket kan flyttes rundt på et snedig skinnesystem og plasseres akkurat slik du måtte ønske.

Store ambisjoner

Fine interiørløsninger og gode materialvalg preger også soveromsfløyen under dekk. En stor kapteinlugar, to gjestelugarer og fine baderom finner vi her udner dekk. På et av baderommene er det også plass til vaskemaskin

 Med sin nye Virtess-serie har Bavaria store ambisjoner om blant annet å erobre det franske luksusmarkedet. Men det betyr ikke at båten ikke passer inn i det norske markedet, det gjør den så absolutt, men her skal Bavariabaronen Lars-Erik Solvang kjempe i et storbåtsegment hvor det legges større vekt på luksus enn sporty image.