BREDE SMIL: Claes Eliasson og Lars-Erik Solvang i Bavaria Båt Norge kunne koste på seg brede smil. I dag tegnet de kontrakt med norsk kunde på flaggskipet R 55.

Solgte flaggskipet første dag

Den gigantiske båtmessen i Düsseldorf hadde ikke vært åpen i så mange timene i dag før radarparet Lars-Erik Solvang og Claes Eliasson i Bavaria Båt Norge kunne koste på seg det bredeste smilet. Da signerte de like gjerne kontrakten på den største attraksjonen på standen, en Bavaria R 55 Fly – og det til en nordmann.

Publisert Sist oppdatert

Det var bra besøk av nordmenn på åpningsdagen på den internasjonale båtmessen i Düsseldorf i dag, og blant de besøkende var det også kjøpevillige med kjøpekraft. Det opplevde Claes Eliasson og Lars-Erik Solvang i Bavaria Båt Norge AS. En familie, som fra før har hatt to Bavariaer og som må betraktes som en lojal og god kunde, slo like gjerne til med bestilling av flaggskipet R 55 Fly, en båt med en kontraktspris på 12 millioner kroner. 

Topp utstyrt storbåt

Til en slik pris får familien en topp utstyrt storbåt. Den har blant annet to stykker Volvo Penta IPS 800-motorer, i tillegg til full navigasjonspakke fra Simrad.
Båten kommer til Norge på vårparten og skal denne sesongen ha base i Leangbukta og gå i Oslofjorden. I Norge vil den trolig også bli vist på utstillingen Båter i Sjøen i september.

 

Fakta om Bavartia R55

Motor 2 x Volvo Penta D8 IPS800
Total lengde17,69 m
Bredde 4,66 m
Dybde: 1,27
Drivstofftank: 2000 l
Vanntank: 600l
Pris: 12 millioner