KATAMARAN: Bavaris nye feriebåt innbyr til luksus i sin fulle bredde.

Innovasjon på to skrog

På båtmessen i Düsseldorf neste januar kan du trolig få se en Bavaria-nyhet utenom det vanlige . Da er det klart for lanseringen av en katamaran, en innovativ feriebåt helt annerledes fra det som vi kjenner fra det tyske verftet. Nautitech 47 Power skal da også produseres i Frankrike.

Publisert Sist oppdatert

Utviklingen av konseptbåten Bavaria Nautitech 47 Power går nå inn i en ny fase. Ved Bavarias verft i Rochefort ved den franske atlanterhavskysten vil byggingen av den 14 meter lange katamaranen start starte.

22 knop

 

Båten vil få en imponerende topphastighet på 22 knop, selv om konseptet nok først og fremst innbyr til saktegående, late dager - med luksus både på og under dekk.

Plattform mellom skrogene

Båten har en finurlig løfteplattform mellom de to skrogene. Det kan brukes til å heise lettbåten lett og elegant, eller det kan senkes ned i sjøen slik at du kan ta et lite bad på grunt vann mellom skrogene. Den spennende katamaranen har en sjenerøse flybridg med både våtbar og grill.

Et lite penthouse?

Den store middagen med venner eller frokost med mannskapet serveres best på det lange spisebordet i den store cockpiten som har direkte tilgang til salongen, alt i en spennende utforming som Bavaria kaller et «åpent konsept». Med denne utformingen smelter cockpit og salong inn i et felles boareal, hvor også en fin salongen inngår. Hele båten bærer kanskje litt preg av å være en «liten» penthouse-leilighet, skal vi tro produsenten.

2x225 eller 2x300

Katamaranen er utstyrt med to Volvo Penta D4, hver på 225 hk eller 300 hk. Prisen vet vi foreløp

ig ingenting om.