TO MESSER: I 2015 blir det båtmesse i mars på både Telenor Arena og på Norges Varemesse på Lillestrøm.
TO MESSER: I 2015 blir det båtmesse i mars på både Telenor Arena og på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Starter konkurrerende messe

Etter at Sjøen for alle meldte overgang til Norges varemesse vil ledelsen ved Telenor Arena starte sin egen messe.

Publisert Sist oppdatert

Etter sviktende besøk og manglende plass på Telenoe Arena kunne messearrangør Norboat i går melde at de har signert en treårsavtale med Norges Varemesse på Lillestrøm. Avtalen innebærer også at arrangøransvaret flyttes fra Norboat til Norges Varemesse.

Ny messe

At Sjøen for alle flyttes tilbake til Lillestrøm etter bare to år, likte ledelsen ved Telenor Arena dårlig. De er uenige i at Telenor Arena er for liten for båtmessa, i følge Budstikka. Nå starter de opp sin egen messe, mars 2015.

-Med den utviklingen vi ser at internett naturlig medfører, og den flytende utstillingen Båter i sjøen hvert år, tror vi ikke det er behov for mer plass til en årlig innendørs båtmesse enn det vi har her i TA, sier Øystin Flenning, sjef i Euforum, selskapet som eier Telenor Arena, til budstikka.

Flenning hevder videre at ingen steder passer bedre enn Telenor Arena for et slikt arrangement.

Sunt med konkurranse

- Dette var ukjent for oss, men det er alltid sunt med konkurranse. Vår fordel er at vi har fire ganger så store arealer som på Fornebu, kommenterer Siv Lunde Kolrud i Norges Varemesse.

Med denne nyheten må båtbransjeforbundet innse at de nå har to nye konkurrenter. Oslo boat show, med messegeneral Marius Kragstad i spissen, skal arrangeres på Tjuvholmen 25-27 april. Norboat meldte nylig at deres messe "Båter i sjøen" skal arrangeres på Aker brygge etter ett år på Sukkerbiten ved Operaen. Denne messa har tradisjonelt sett vært arrangert ved Kadettangen i Sandvika. Dermed har Bærum mistet begge de to store båtmessene i løpet av  to år. 

 

Powered by Labrador CMS