MESSEHELG: Det blir masse båter og liv på brygga i både Tønsberg og Grimstad denne helga.

Sesongåpning i Grimstad i Tønsberg

Til helga blir det båtmesse både i Tønsberg og Grimstad.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 11. og søndag 12. mai er det igjen klart for båtmesse i Tønsberg gjestehavn.
Båtmessa arrangeres for 16. gang på rad.

-Vi har i år ca 80 nye båter utstilt i alle størrelser og prisklasser. Det er også et godt utvalg av båtutstyr og klær, sier Pål Herholdt, en av initiativtakerne.

Se vår oversikt: Alle årets båtmesser

Tønsberg Båtmesse har blitt en viktig båtmesse for forhandlere og publikum. Det er en veldig godt besøkt messe, med ca 10.000 besøkende hvert år, det gjør den til en av de største båtmessene i landet. I Tønsberg er det gratis inngang for publikum, og området er åpent mellom 11 og 18 begge dager.

BADESTAMP: Denne flytende badestampen kan du teste under båtmessa i Grimstad.

Ta med badebukse

Også i Grimstad blir det båtmesse. Denne starter allerede på torsdag, og varer til søndag. Her kan publikum få seg et bad i vedfyrt flytende stamp. Stampen har motor, og vil cruise rundt i havnebassenget. Tar du med badebuksa, er det mulig å se båtmessa fra sjøen, i 40-graders vann.

Foruten badestampen blir det 70 nye båter utstilt. Grimstad Bådsenter stiller med nye modeller  fra blant andre Viknes, Buster, Ibiza, Askeladden og Yamarin.
Blant annet kan du se den nye Askeladden P77, og Ibiza 20 BR og 20 Sport.

Den helrå ungdomsbåten Kimach 450, konstruert og bygget av far og sønn Christensen i Mandal blir også tilgjengelig på båtmessa. Denne er virkelig verdt en titt.

Se video av Kimachen her:

Her kan du lese messeavisa for Sørlandets flytende båtmesse.