TROPISK: Vestlandsværet setter ekstra fart på folkelivet - som er nesten sydlandsk.
TROPISK: Vestlandsværet setter ekstra fart på folkelivet - som er nesten sydlandsk.

Full fart på Tysnesfest

Stikk innom Tysnesfest i dag. Det er nest siste dagen for folkefesten på Tysnes. Det syder av liv i havna på Våge, hvor det er samlet over 400 båter – i et tropisk vestlandsvær.

Publisert Sist oppdatert

Neppe noen lykkes i å samle så mange båtfolk til en folkefest som gjengen bak Tysnesfest i Hordaland. Klokken 11 i dag får festivalen besøk av Statsminister Erna Solberg, og samtidig går startskuddet for et variert og spennende matmarked med delikatesser fra en rekke land. Her får man alt fra Bretagne-kjeks, oliven, paella, hollandske pannekaker, franske crepes, italiensk, fransk og tysk mat.

GOD STEMNING: Vil man ha med seg den gode festivalstemningen og et rikt programtilbud, bør man legge kursen om Tysnes i dag lørdag. Festivalen avsluttes i morgen.

Toppartister

Underholdningen og konserter holder også et høyt nivå. Mens Henning Kvitnes og Ylvis var blant høydepunktene på fredagen, byr Tysnesfest i dag blant annet på Timbuktu og Morten Harket i kveld. På ettermiddagen kan du få med deg Admiral P og en rekke andre småkonserter. Programmet på dagtid byr på aktiviteter og opplevelser for store og små – med alt fra kunstutstillinger til blues, rokonkurranser og barneteater.

Sjekk programmet på www.tysnesfest.no