Premiere for Ibiza 680T og 760T

MANGE FORMÅL: Uteplassen er tilpasset forskjellige aktiviteter som fiske og dykking når det ikke brukes til sosiale aktiviteter.
MANGE FORMÅL: Uteplassen er tilpasset forskjellige aktiviteter som fiske og dykking når det ikke brukes til sosiale aktiviteter.

Storsatsning fra Arendal

Ibiza Boats i Arendal viser to nye modeller under Båter i sjøen på Aker Brygge denne helgen. Ibiza 760 T og 680 T utgjør den nye generasjonen Ibiza-båter så langt. Foruten helt nye og moderne linjer, har båtene fått en rekke finesser som skiller dem ut fra mengden av daycruisere.

Publisert Sist oppdatert

Begge modellene, som er basert på et helt nytt skrog, er bredere enn den forrige generasjonen Ibiza-båter. Dermed får de mer volum, som igjen betyr mer plass og større komfort.

-Vi har lagt stor vekt på å gjøre cockpit sosial, med mange gode sitteplasser. Samtidig har vi vært fokusert på ivareta brukerens mange behov. Dette har vi gjort gjennom å lage en cockpit som lett kan omorganiseres når man vil fiske eller utøve forskjellige former for vannsport. Som produsent er vi meget bevisste på hva som kjennetegner våre kunders båtbruk i vår særegne nordiske skjærgård, og da er det en styrke å kunne utvikle og produsere båtene så tett på markedet som mulig, sier Helge Duus.

SIGNATUR: Et fenderfelt i baugen blir et varemerke for den neste genereasjon Ibiza-båter.

NY FENDERLØSNING

I følge Duus har produsenten økt den innvendige bredden for få en større uteplass og mer volum under dekk. 760 T har separat toalett med håndvask. Lillesøster Ibiza 680T har mange av de samme finessene og egenskapene som 760T, men har ikke separat toalettrom. Blant annet har produsenten lagt vekt på at adkomsten over dekk forut skal være trygg og enkel takket være en bred avslutningen av fordekket, som har fått en egen fast fender. En annen finesse er en ny fenderløsning langs sidene, med kraftige fenderlister som skal gjøre fenderne overflødig i de fleste tilfeller.

TEKNISKE DATA

 

IBIZA 760T

IBIZA 680T

Lengde:

7,60 meter

Lengde:

6,80 meter

Bredde:

2,80 meter

Bredde:

2,54 meter

CE-kategori:

C

CE-kategori:

C

Pris inkl 200 hk

699.900,-

Pris inkl 150 hk

559.900,-