Klart for en ny utgave av den flytende båtmessen "Båter i sjøen" på Aker Brygge i Oslo

Skandinavias største flytende båtmesse

Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.

Publisert Sist oppdatert

- Årets båtmesse er en av de mest spennende vi har hatt. Vi står på trappene til elektrifisering av båtbransjen. Kanskje er det som kommer til å bli sjøens svar på Tesla en av båtene som stilles ut på Aker Brygge i år, sier Leif Bergaas.

Og kjøpslysten er allerede tilstede på messen. Blant andre kan Bavaria melde om salg av storbåten E-40, en farkost til 3.4 millioner kroner, rett etter messens åpning.

På årets messe vil publikum blant annet få oppleve: Hele 45 Norges- og verdenspremierer, 30 seilbåter, luksusbåter i 20 millionersklassen med en helt spesiell verdenslansering av Sunseeker Hawk 38, vannscootere, husbåter, banebrytende norsk design, teknologiske innovasjoner og flere nye elektriske båter.

Selv om vi her har nevnt noen av ytterpunktene er fortsatt det største antall båter «normale» familiebåter både for dagstur og overnatting.