SKADEVERK: I denne marinaen i Seattle gikk mannen amok, og gjorde skadeverk for en halv million dollar. FOTO: Skjermdump Kirotv.com

Naken mann forfulgt av kvinnelig ninja ramponerte båter for 3 000 000

Publisert Sist oppdatert

En mann fra Texas lagde oppstyr da han midt på natta hoppet om bord i en 42 fots båt, i en marina i Seattle, for å flykte fra en kvinnelig ninjakriger.

Mannen var overbevist om at han var en CIA-agent, og nå måtte han flykte i all hast fra den asiatiske ninjaen, skriver Kirotv.com. Mannen fikk startet båten, men kjøreferdighetene var ikke all verdens. Michael, som mannen heter, ødela båter og havneanlegg for nesten 500 000 dollar da han dundret inn i nærliggende farkoster. Fra land ropte tilskuere at han skulle stoppe seansen, uten at dette hadde noen effekt.

Ikke edru

Til slutt ble han skutt etter med hagle, noe som gjorde at mannen stoppet opp aktiviteten. Kort tid etter ble Michael pågrepet av politiet. Da satt han overskrevs på rekka akter i båten – naken fra livet og ned. Han ble fraktet til sykehus for behandling av lettere skuddskader i ansikt og på hender.

Se video fra Kiro TV her:

I retten innrømmet mannen at han ikke var CIA-agent. Han erkjente imidlertid at han hadde drukket alkohol den aktuelle natta. Alkoholkonsumet ble kombinert med inntak av ecstasy, marijuana og psilocybinsopper, såkalte magic mushrooms. Mannen må møte i retten tiltalt for tyveri og grovt skadeverk.