BEST AV ALLE: De yngste er de flinkeste til å bruke redningsvest i fritidsbåt, og i fjor var det ingen under 25 år som druknet fra fritidsbåt.
BEST AV ALLE: De yngste er de flinkeste til å bruke redningsvest i fritidsbåt, og i fjor var det ingen under 25 år som druknet fra fritidsbåt.

Hiv o hoi - nå kommer Sabeltann-vesten

Regatta AS har inngått samarbeid med Terje Formoe om lansering av Kaptein Sabeltann Redningsvester for baby og barn.

Publisert Sist oppdatert

-Vi er veldig stolte og glad for å kunne presentere Kaptein Sabeltann redningsvester og armringer fra Regatta som et spennende tilbud til de aller minste som skal ferdes ved og på sjøen, skriver Regatta i en pressemelding.

Terje Formoe kan neste år feire 30 års jubileum med sin berømte kaptein, og Kaptein Sabeltann blitt en kjent og kjær figur for stadig nye barn.
 

Tre størrelser

Gjennom samarbeidet mellom Regatta og Terje Formoe lanseres nå redningsvester i 3 størrelser;

5-15 kg Kaptein Sabeltann Soft Baby for de aller minste i mykt og behagelig flytemiddel, og med gode justeringsmuligheter for å tilpasse vesten til de aller minste barna.

Barne-størrelsen 5-15 kg har «beverhale» og 15-30 kg er utstyrt med skrittsnor.

 

ARMRINGER: Det tilbys også armringer med Kaptein Sabeltann-motiv. Dette er armringer med fast flytemiddel som ikke punkterer.

Det er viktig at foreldrene prøver vestene på barnet og velger den riktige størrelsen i forhold til vektklasse og komfort for barnet.  

-Regattas baby- og barnevester har scoret høyt på tester av vester for barn både i inn og utland, og vestene er utviklet for gode flyteegenskaper men også god komfort, det er viktig at barna trives i vestene og opplever det komfortabelt å bruke vest, i følge Regatta.

Veiledende utsalgspris er 499 kroner

www.regatta.no