AKTERKABIN: I nye Axpoar 37 er det soveplass til to i akterkabin.

Direkte fra 28 til 37 fot Axopar

”Nykomlingen” Axopar har allerede gjort suksess med sin 28-foter. Her er de første bildene av den nye 37-foteren som snart er klar for lansering.

Publisert Sist oppdatert

Selv om finske Axopar ikke har vært særlig lenge i markedet, har båtene gjort seg bemerket. I neste utgave av Båtmagasinet kan du for øvrig lese stortest av Axopar 28. Det er gründeren av XO-båtene, Aquador og Paragon, Jan-Erik Viitale, som står bak nysatsingen.

Premiumsegmentet

Axopar har siktet seg inn på premiumsegmentet av motorbåter. De tre variantene i 28-serien, Open, T-top og Cabin, er alle bygget på samme skroget.

Tro mot konseptet

PLANLØSNING: God plassutnyttelse ni nye Axopar 37 AC.

Selv om Axopar nå også satser på en langt større versjon, er selskapet tro mot sitt konsept. Den nye serien med 37-fotere vil bli levert i fire utgaver; T-top, Cabin T-top, Cabin og Aft Cabin. Alle modellene er utviklet med tanke på dobbel motorinstallasjon, men kan godt klare seg med for eksempel den nye 400 hesters utenbordsmotoren fra Mercury.  I likhet med 28-foterne er også dette nye skroget steppet.

Godt med soveplasser

T-top og CTT-versjonen har en robust senterkonsoll og med mange sosiale sitteplasser. Cabin-variantene har en roslig akterlugar med soveplass til to køyeplasser under dekk.