BADEBÅT: Med nedfellbare fribord og gigantisk badeplattform innbyr Astonda Top Deck 63 til morsomme aktiviteter.
BADEBÅT: Med nedfellbare fribord og gigantisk badeplattform innbyr Astonda Top Deck 63 til morsomme aktiviteter.

Denne kan bli "Årets båt"

Litt utenom det vanlige

Publisert Sist oppdatert

Astondoa 63 Top Deck er ikke som andre båter. Med et enkelt tastetrykk omgjøres skipet til en skikkelig badebåt med en av tidenes største badeplattformer. I tillegg kan skutesidene felles ned, noe som gjør den høye farkosten til et flott hoppetårn. Er vannet for kaldt er det bare å hoppe opp i yacuzzien akter på hoveddekket.

Les også: Wider 42 - Transformers-båten

Astondoa 63 har tre lugarer og to toalettrom under dekk. Lugaren lengst forut, er i tillegg til soverom, salongområde med TV, egen bardisk og bysse.

Spreking

Jollegarasjen er enorm, og har nærmest full ståhøyde. Hvorfor den er så høy er ikke godt å si, men det gjør det i alle fall enklere å få ut lettbåten.

Se video fra premieren i Cannes:


Enda enklere blir det ettersom en del av badeplattforma kan senkes under vann. Denne delen av plattforma gir også meget barnevennlig ombordstigning, da man får en plattform med solid trapp opp, 40 cm under vann. 

Båten drives fremover av to Volvo Penta IPS 900-maskiner. Totalt gir det 1400 hk og en toppfart på hele 36 knop. Det er mye for en båt som veier 23 tonn.

Noe overraskende er båten nominert til Powerboat of the year, en pris som deles ut under Boot i Düsseldorf i januar 2014. To norske båter er også nominert. Dette er Nordkapp 605 Enduro og Windy 29 Coho (les vår test).

PRISNOMINERT: Nordkapp 605 Enduro

Om 63 Top Deck ikke blir noen suksess, har spanske Astonda 26 andre modeller med mer tradisjonelle løsninger.

Mer info: www.astondoa.es