NYHET PÅ «BÅTER I SJØEN»: Styrhusbåten Askeladden P92 SUV

ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".

Spesiell styrhusbåt for to målgrupper

Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.

Publisert Sist oppdatert

Styrhusbåt-markedet har tradisjonelt vært delt opp i to ulike segmenter:

-Et komfortsegment for dagsturer, weekend og turkjøring

-

Et røffere segment for aktivt friluftsliv, fiske og transport.

Styrhusbåtene har tidligere fungert bra i ett av disse segmentene, men ikke i begge samtidig. P92 SUV leverer like godt i begge segmenter – og gir brukeren muligheten til å selv konfigurere båten etter bruksområdet som ønskes i løpet av minutter.

P92 SUV som dagstur, weekend og turbåt

P92 SUV har beholdt samme forkabin- og styrehusløsning som lillesøsteren P79 Weekend, og kan utrustes for fullverdig bokomfort, inkludert soft-topp for maksimal utnyttelse av solfylte sommerdager – på samme måte som P79 Weekend.

Akterdekket er meget stort for klassen, og her er det like mye uteplass, sosiale sittegrupper, bordareal og solsenger som det er på Askeladdens største daycruiser C83 Cruiser. Normalt akterdekk for styrhusbåter i denne størrelsen er ca. 4 m2. Det lukkede akterdekket her er 5,3 m2. På akterdekket er det plassert en isolert kjøleboksen på 150 liter

.
Innredningen på akterdekket er modulbasert, og du kan selv velge hvor mange moduler du ønsker. De er til enhver tid flyttbare, og kan fjernes i en håndvending for å gjøre båten om til en fiske- og transportbåt.

STOR SUV: Askeladdens nye P92 er en stor og moderne styrhusbåt rettet mot både fiskeren og turfolket.

P92 SUV som fiske og transportbåt

Akterdekket er lukket ut mot plattformområdet med en vanntett dør som gjør det mulig å bakke båten mot været – uten å få hekksjø inn på akterdekket. Det er enkelt å bevege seg fra styrbord til babord side av plattformområdet. 150 liter is eller fisketank er standard, og det kan levers sirkulasjonspumpe som tilbehør.

Alt er forberedt for montering av spylepumper, sirkulasjonspumper, garn-, teine- og linehalere, slik at denne båten kan bli en rendyrket arbeids- og fiskemaskin.
Extended Hard Top gjør det mulig å lukke hele akterdekket med en praktisk og lettvint kalesjeløsning.

AKTERDEKK: Askeladden P92 har det desidert største akterdekket i klassen.

Skrog, komfort og drivstofføkonomi

Askeladden bygger videre på konseptet fra P79 Weekend, og gir P92 SUV et helt nytt skrog med 2-step, integrert motorbrakett og dyp V-bunn.
-Større lengde og høyere vekt gjør dette skroget enda et knepp mer komfortabelt, samtidig som det fjerner det meste av planingsterskel, reduserer behovet for motorkraft, øker toppfarten og forbedrer drivstofføkonomien, sier produsenten. Båten er bygget for både én og to motorer. Med Suzukis Duo Prop DF350 ATXX skal den passere 40 knop med god margin.

LANGEMANN: Den nye SUV-en til Askleladden er 9,20 meter lang.

FAKTA: ASKELADDEN P92 SUV

Lengde: 9,20 meter

Bredde: 2,80 meter

Vekt: 3.100 kilo u/motor

Drivstoff: 230 liter

Ferskvann: 100 liter

Septiktank: 40 liter

Personer: 10

Motor Single: Outboard 300 - 350 HK XXL

PRIS: Fra 1.189.800

MER INFO: www.askeladden.no