Askeladden C65.
Askeladden C65.

Familievennlige "syv-metere"

På båtmessen i Göteborg er Askeladden på plass med nyheten C65 og Uttern med hyttebåten U77.

Publisert Sist oppdatert

Askeladden er på plass på båtutstillingen i Göteborg med nyheten C65 Cruiser. Båten er den første i en rekke på den nye C65-Skrogplattformen, med overbygg tilpasset weekend overnattingsturer. Denne båten har mer bo komfort en lillesøster C61 Cruiser og går inn i samme klasse som storesøster C75 Cruiser i weekend klassen.

Hyttebåt fra Uttern

Blant nyhetene på båtmessen i Göteborg finner vi også Uttern C77, en praktisk liten hyttebåt som vil konkurrere med flere produsenter som for tiden satser i markedet for hurtiggående hyttebåter, ikke minst franske Jeanneau.

Båten kan rigges med Mercury utenbordsmotorer opp til 300 hk. Det er i følge produsenten lagt stor vekt på førerplassen. Skipperen har god sikt i alle retninger. Båten har en fabrikkmontert 9 tommers GPS.

Den romslige hytta rommer salong med spiseplass til fire personer. Spiseplassen kan slås ned og blir forvandlet til køyeplass for to personer. En tradisjonell dobbelkøye for to finner vi foran i båten. Uttern C77 har et stor og dypt akterdekk og en bred port ut til badeplattformen.

Uttern C77.
Uttern C77.