STYRHUSBÅTER var det stor interesse for på våre nettsider i 2013. Men mest lest var likevel saken om den svenske oppfinnelsen Koppla Fix.

Mest lest i 2013

Både praktiske saker, kuriosa og test av styrhusbåter ble godt lest i 2013.

Publisert Sist oppdatert

Det ble et nytt rekordår får Båtmagasinets nettsider i 2013. Antallet som leser oss på nett er stadig voksende. Hele 220 000 flere brukere fant veien til www.batmagasinet.no i 2013 enn i 2012. De stadig økende tallene skyldes i stor grad et utstrakt samarbeid med Dinside.no, som promoterer de beste sakene fra Båtmagasinet.

I 2014 blir vi enda synligere, gjennom en ny samarbeidsavtale med Dagbladet på nett. Første sak, 2014s heteste båtnyheter, ble publisert i går. Den kan du lese her.

Mest lest i 2013

Her er topp 10-lista over sakene dere likte best i 2013:

1.

En svensk oppfinnelse ble noe overraskende fjorårets klikkvinner på www.batmagasinet.no. Koppla Fix gjør at du enkelt rygger bilen inntil hengeren - uten bruk av ryggekamera eller menneskelig markør.  Les saken

2.

Billigbåten Hellwig Poros, med sin knallorange farge, og retroinspirerte linjer vekket Hellwig Poros mye oppmerksomhet under verdens største innendørs båtmesse, Boot, i Düsseldorf i januar i fjor.

3.

Hellwig Boote stilte ut sin orange Poros, og forlangte 9990 euro for båt, motor og henger. FOTO: Hans Eidstuen

Vår test av Askeladdens nye P77, ble tredje mest leste artikkel på nettsidene våre i fjor. Askeladden kom omsider med en akselversjon av sine populære styrhusbåter i P-serien.

4

. Vår artikkel om svenske ARRONET 25 cxip beviser at interessen for styrhusbåter er stor. 

ASKELADDEN P77 burde passe bra langs vår regnfylte kyst. Foto: Atle Knutsen

5.

Ungdomsbåten Kimach slo også godt an blant våre lesere i 2013. Båten er laget av unggutten Kim Andre Christensen i Mandal.

6

. Feil på eksosbend i Volvo Penta fikk mange med seg.

7.

Takboksen som også kunne brukes som båt ble en klikkvinner i fjor.

8.

På åttendeplass blant de mest leste sakene i 2013 finner vi enda en styrhusbåt. Finnmaster Pilot 7.0 imponerte med pent og funksjonelt design.

9.

Den rimelige daycruiseren SeaWave fra Oslo båtimport vekket interessen hos mange. Kanskje var det prislappen som var mest oppsiktsvekkende?

10.

Fire av de ti mest leste sakene handlet om styrhusbåter. XO 270 RS snek seg også med på lista over de mest leste sakene.

Finnmaster Pilot 7.0 trenger minimum en 115 hesters motor, etter vår vurdering.