Boot Düsseldorf 2017

Nordiske nyheter i fleng

Verdens største innendørs båtmesse Boot Düsseldorf åpner i morgen. Et stort antall nordiske nyheter skal avdukes i de neste dagene, sammen med sesongens nye modeller fra en lang rekke europeiske storprodusenter. Her er en sniktitt på noen av de heteste.

Publisert Sist oppdatert

Aquador 35 AQ


FORNYER SEG: Finske Aquador lanserer en ny båt-serie i Düsseldorf med underbetegnelsen AQ. Den har sidewalk-løsning på styrbord side og kan leveres både med singel Volvo Penta D6-400, men også dobbeltinstallasjon.

XO DFNDR

RÅTØFF: XO DFNDR er en knalltøff aluminiumbåt fra XO som har fått en styling inspirert av Land Rovers Defender-modeller. Ingen båt for de store massene, men med doble Mercury Verado 175 på hekken får man utvilsomt rikelig med oppmerksomhet i skjærgården.

Greenline 48


STORESØSTER: Greenline 48 blir den største i modellprogrammet, som fra før består av en 33, en 36 og en 40-foter. Den har NextGen Hybrid-fremdriftsystem.

Axopar 37 SC


MODULER: En ny frekk, Axopar-båt vises for første gang i Düsseldorf. Den er basert på samme skrog som de andre37-foterne til Axopar, men har en mer sporty look med blant annet positiv fasong på vindskjermen.

Nimbus 365 Coupé


OPPGRADERT: Nimbus 365 Coupé har fått et helt nytt dekk, med nye vindusprofiler og er oppgradert på en rekke punkter i salongen. Blant annet har den fått en langt mer praksis bysse og en komfortabel og mer sosial L-salong på akterdekket.