Frydenbø Båtsenter er importør av svenske Anytec i Norge, Det skal vi mest sannsynlig fortsette med, sier markedssjef Pål Bustad.(Foto: Lars-Kristian Larsen).

Anytec konkurs, men fortsetter.

Anytec Boats AB i Sverige rives i filler innenfra.

Publisert Sist oppdatert

Det er minoritetsaksjonærene som har satt en stopper for at Anytec Boats AB kan skaffe seg de nødvendige kreditter for å produsere sine aluminiumsbåter, sier administrerende direktør Mats Melbin i Anytec Boats AB. På grunn av den interne krigen har selskapet i dag sett seg nødt til å gå til skifteretten og begjære seg konkurs, forteller Melbin.

Anytec har imidlertid solgt meget bra, spesielt i Norge i år, og stadig nye markeder åpner seg for båtmerket, blant annet i Tyskland og Russland. Det er derfor ingen grunn til å tro annet enn at båtproduksjonen fortsetter, men under nye eiere, sier Melbin.

I Norge er det Frydenbø Marine som forhandler Anytecs båter. Med de informasjoner vi har fått i dag er det ingen grunn til å tro at vi ikke skal fortsette med Anytecs båter videre fremover også, sier markedssjef Pål Bustad til Båtmagasinet. I mellomtiden - til nytt selskap er på bena - vil Frydenbø Marine AS fortsette å arbeide med Anytecbåtene som vanlig og selvfølgelig følge opp forholdet til kunder hva reklamasjoner og service angår, sier Bustad. Vi vil også astille ut Anytecs båter på Båter i sjøen nå i begynnelsen av september, sier Bustad.