To spesielle annonser på Finn.no
To spesielle annonser på Finn.no

Litt spesielle annonser…

De ser flotte ut, disse to båtene som er lagt ut for salg på Finn.no. Men skinnet bedrar, det legger ikke eierne skjul på. Bare les annonsene selv.

Publisert Sist oppdatert

Frode Bjerkaker, som Båtmagasinet har fulgt gjennom alle rettsinstansene, og som er drevet fra skanse til skanse med sin Laguna 900, har gitt opp kampen. Nå selger han båten, som i markedet burde ha en pris på 6-700.000 kroner, til høystbydende over 150.000. Båten er i følge IMCI og Det norske Veritas livsfarlig og ikke salgbar. Den har heller ikke dokumentasjonen i orden og kan derfor heller ikke selges uten sterke forbehold.

Båten har store sprekker og tar inn vann. Agder lagmannsrett er siste rettsinstans som påstår at den er transportskadet. De tekniske kontrollorganene kaller det tøv. Båten har alvorlige strukturelle skader som følge av dårlig håndverk da den ble bygget.

Her er Frode Bjerkakers annonse

Og sannelig finner vi enda en annonse i samme gate. En selger skal kvitte seg med sin 2007 modell Kloster Patrol. Listen over feil og mangler er lang som et vondt år. Selgeren skjuler ikke en detalj. Feil og mangler i hovedsak:
* Ankerbrønn og baugspyd, beslag og gjennomføringer, det elektriske opplegget, slanger og koblinger, fuging og sammenføyninger, isolasjon motor/motordeksel akter, lanterner og blant annet støp og krakeleringer.
Takstmannen skriver at hele båten bærer preg av et usedvanlig slett og amatørmessig arbeid hvor følgende er at dette fartøyet ikke er sjødyktig, slik regelverket krever.

Eierens kamp mot båtbyggeren, som skal være profesjonell, har ikke vært særlig fruktbar. Derfor tyr han til finn.no i håp om å bli kvitt farkosten.

Her er annonsen

 

 

Powered by Labrador CMS