NY GENERASJON: AMT 210 DC representerer en ny generasjon daycruisere fra Finland. (Foto: Amund Rich. Løken).

AMT utvider med «småstor» daycruiser

Nye 210 DC er finske AMTs siste bidrag i et stadig voksende marked for daycruisere. Nyheten vises på «Sjøen for alle» på Lillestrøm denne uken.

Publisert Sist oppdatert

210 DC legger seg mellom de eksisterende modellene 200 DC og 230 DC. Den store dørkflaten er utstyrt med separate seter og en stor u-formet sofa som byr på god komfort for mange mennesker. Båten har fått en stødig og bred trapp som fører til fordekket. Et lyst og trivelig rom under dekk innbyr til overnatting for to personer.

NYE LINJER

GOD PLASS: I nyheten AMT 210 DC er det lagt stor vekt på en sosial uteplass. Trappen opp og ned fra dekk er bred og trygg. (Foto: Amund Rich. Løken).


AMTs nye serie har moderne linjer. Nyheten 210 DC følger i dette sporet. Både skroget, interiøret og styrekonsollene har fått en oppgradering. Samtidig har også denne premiumbåten fra AMT en synkefri «Alltid til havn»-konstruksjonen som bidrar til ekstra sikkerhet. Dersom uhellet skulle være ute, har skroget et indre skall som holder båten flytende slik at den kommer seg til land.

44 KNOP MED HONDA 200 HK


Den nye daycruiseren fra AMT er prerigget for Honda-motorer opptil 200 hk. I likhet med de resterende AMT-båtene kommer også 210 DC med omfattende standardutstyr, som blant annet omfatter Raymarine Axiom 9” navigasjonspakke, akterkapell, putesett, hydraulisk styring, kalesjegarasje og vindusviskere.

44 KNOP: Med Hondas 200 hk skal AMT 210 DC presterer 44 knop, ifølge produsenten. (Foto: Amund Rich. Løken).

Med 200 hester og to voksne om bord gjør båten 44 knop, ifølge produsenten.

Fakta om AMT 210 DC

Lengde: 6,30 meter

Bredde: 2,40 meter

Vekt: Ca. 1000 kg

20° V bunn

Personer: 7

Anbefalt motor: 150-200 hk

Mer informasjon:

www.kelloxmarine.no