Yamarin letter på sløret

NY FAMILIE: Familielikheten med storesøster 75 BR er stor.

Imponerende nyhet for 2015

Yamarin har satset mye på sine aluminiumsbåter i Cross-serien. Nå letter de på sløret og avslører nyheten for modellåret 2015 - Yamarin Cross 64 BR.

Publisert Sist oppdatert

Båten ble vist for pressen i Finland i forrige uke, men kommer først på markedet kommende vår. Familielikheten med storesøster og flaggskip Cross 75 Bow Rider er åpenbar, også årets nyhet Cross 57 Bow Rider har fått det samme designet.

I 2015-nyheten har satset på en planløsning som er finslipt for at det skal være lett å bevege seg rundt i båten fra for til akter, samt i land på begge sider takket være trinn. Forut, foran vindskjermen, er det en L-sofa med ryggstø, noe som øker komforten på en sitteplass som sjelden er i bruk under fart. En fiffig detalj er en boks (til is eller agn) foran styrbord konsoll som man lett kan ta med i land. Vindskjermkonstruksjonen er også ny, med limte glass, og sidene er trukket lenger akterover for å gi alle passasjerene best mulig beskyttelse. Aktersofaen, som har en sosial U-form, kan konverteres til en L-sofa om man trenger mer plass bak i båten. Hele sofaen arrangeres også lett om til en solseng. Yamarin har dessuten i samarbeid med låsprodusenten Abloy utviklet et låssystem for alle stuverom. Alle fem låsene betjenes med en og samme nøkkel. Praktiske løsninger som integrerte fenderholdere er også på plass.

FREKKERE: Yamarins nye Cross-modeller har fått et frekkere interiørdesign, og byr på mye komfort og ikke minst behagelig kjøreopplevelse.

Nye Yamarin Cross 64 Bow Rider vil være tilgjengelig med to motoralternativer, nemlig Yamaha F115 og F150. Med det største motoralternativet har den en toppfart på 45 knop.

FAKTA: YAMARIN CROSS 64 BOW RIDER

Lengde:

6,31 meter

Bredde:

2,32 meter

Vekt:

880 kg uten motor

Motoralternativ:

Yamaha fra 115 til 150 hk

Opplysninger:

www.yamaha-motor.eu