Mer aluminium fra Finland

Drive 56 Open er en robust skjærgårdsjeep beregnet på motorer fra 60 til 100 hk.

Her er den nye Drive 56 Open

Fiskars utvider utvalget motorbåter i Drive Boats-serien, som kjennetegnes av moderne, skandinavisk design. Sistemann i rekken er Drive Open 56, en romslig, åpen båt på 5,6 meter.

Publisert Sist oppdatert

 

-Målet var å lage den romsligste og mest funksjonelle båten med aluminiumsskrog i denne designkategorien. Det nyeste medlemmet i Drive-familien er en allsidig og fremfor alt praktisk båt", sier Juha Lehtola, administrerende direktør for Fiskars Boats.

Drive-båtserien fra Fiskars er et godt eksempel på moderne og funksjonell skandinavisk design. Det stive, men lette aluminiumsskroget gjør det enkelt å legge til med en Drive-båt, og det eneste vedlikeholdet som kreves, er en årlig vask av båten. Produsenten har 50 års erfaring med aluminiumsbåter, noe som garanterer for utmerkede styreegenskaper og overlegen kvalitet.

Nok med 60 HK

-Drive Open 56 kan brukes med et stort og økonomisk utvalg motoreffekter. Dermed finnes det båt- og motorkombinasjoner for alle ønsker og behov, sier Anders Kurtén, sjef for produktutvikling hos Fiskars Boats.

En 60 hestekrefters motor er nok til vanlig bruk, og hvis man trenger mer lastekapasitet eller ekstra kraft i utfordrende vær, kan motoreffekten utvides med motorer på opptil 100 hestekrefter. Drive-båter leveres alltid med Mercury-motorer.

Drive Open 56 har et interiør som kjennetegnes av renhet, romslighet og allsidighet. Den nye modellen har faktisk det beste interiøret i sin designkategori. De rette styrekonsollene gir utmerket beskyttelse mot vind og vannsprut, samtidig som det er god plass til passasjerdelen bak dem.

Baugdelen har en asymmetrisk design: På babord side finner vi et stort sete med et oppbevaringsrom, og på styrbord side kan dekket være åpent, eller man kan sette inn en kjøleboks fra Igloo.

Kabriolet

Den praktiske kabriolettoppen fås som tilvalg. Topprammen er overraskende romslig sammenlignet med andre båter i samme designkategori, slik at det er svært enkelt å heve og senke kabriolettoppen. Sikten er god, også med taket oppe.

Drive Open 56 leveres med en omfattende serie standardtilbehør, inkludert et sikkerhetssystem med én nøkkel og en fastmontert dør mellom styrekonsollene.

Drive-båtene er basert på Fiskars AHT-teknologi. Fiskars er Europas største produsent av aluminiumsbåter og har over 30 års og 100 000 båters erfaring med bygging av aluminiumsbåter. Drive-båtserien fra Fiskars omfatter åtte modeller: Den minste er den elegante Drive Open 42, mens i den andre enden finner vi båter som Drive Hardtop 66 og Drive Daycruiser 66.

 

Drive Open 56

Lengde 5,6 m           
Bredde 2,23 m
Vekt ca. 670 kg       
Antall sitteplasser 7
Motoreffekt 60–100 hk

Fakta

CE-kategori: C

Produksjonsland: Finland

Lengde (meter): 5.60

Bredde (meter): 2.23

Vekt (kg): 670

Max. antall personer: 7

Motoreffekt fra (hk): 60.00

Motoreffekt til (hk): 100.00