Båter i sjøen på Aker Brygge
Båter i sjøen på Aker Brygge

Mange nyheter på Båter i sjøen

Båter i sjøen er Skandinavias største flytende båtmesse, og arrangeres på Aker Brygge i Oslo 3-6. september.

Publisert Sist oppdatert

Allerede nå er det klart at messen får rekordstor oppslutning i bransjen. Totalt 260 båter, hvorav 32 seilbåter og katamaraner og 40 spennende nasjonale og internasjonale nyheter, vil være på plass når dørene åpnes klokken 11.00 torsdag formiddag den 3. september, sier Hege Ousland i Norboat.

Bavaria stiller med åtte

Bavaria Motorbåt stiller med totalt åtte båter, hvorav tre har Norgespremiere og en har verdenspremiere. Samtlige har overnattingsmulighet. At Bavaria stiller ut åtte motorbåter på en og samme båtmesse har aldri skjedd før – heller ikke i Tyskland. Lars Erik Solvang i Bavaria Motorbåt Norge AS sier: - Vi har god erfaring med Båter i sjøen fra tidligere år, og har ambisjoner om å selge bra også under årets messe. Vi har økt salget med 50 % i 2015 sammenlignet med 2014. Aker Brygge danner en perfekt ramme rundt våre produkter, og vi forventer nok noe ekstra interesse knyttet til premierene.

Buster og Yamaha

I 2015 feirer den finske båtprodusenten Buster 60 år som aluminiumsbåtprodusent, og i den forbindelse trekkes det ut en vinner blant alle som tar turen innom standen deres på Båter i sjøen og tegner en tegning – av nettopp vinnerbåten. Yamaha stiller med en 8-hesters påhengsmotor i konkurransen. 

 

OVERSIKT OVER UTSTILLINGEN