NYE NYTT: Mange båter og spennende nyheter på
NYE NYTT: Mange båter og spennende nyheter på "Båter i sjøen" som åpner på Aker brygge torsdag.

Klart for flytende båtutstilling i Oslo

265 båter er på plass, blant dem 40 nyheter, noen riktignok mer nyheter enn andre. I tillegg er 50 utstillertelt slått opp på bryggekanten.

Publisert Sist oppdatert

En samlet bransje kan vise til 15 % økning i salget de to siste årene. Cirka 60 % av båtene som er utstilt på Båter i sjøen tilhører den kategorien det selges mest av, nemlig båter i størrelsen 4-7 meter og i prisklasse inntil 700.000. Konstituert leder i Norboat, Leif Bergaas, venter at den gode at salgstakten holder seg.

Tror på go´vær

-  Det er ingenting som tyder på at sommeren er over – både storm.no og yr.no melder at vi får fine dager på Aker Brygge og dermed kanskje en kjempeavslutning på båtsesongen, sier Bergaas.

Båter i sjøen er Skandinavias største flytende båtmesse, og en strategisk viktig arena for både norsk og internasjonal båtbransje.

Ta med familien

Beliggenheten midt i hjertet av hovedstaden, publikumsrabatter på kafeer og restauranter, to timer gratis parkering i samarbeid med Europark i Aker brygge P-hus og familieunderholdning vil gjøre messen maksimalt tilgjengelig, sier en forventningsfull arrangør. Dørene åpnes torsdag 3. september klokken 11.00, og stenges søndag 6. september klokken 18.00.