FLYTTE I BÅT: På årets Båter i sjøen kan du oppleve det flytende, moderne hjemmet, Nautino Premium Maxi, den eneste av sitt slag i Skandinavia.
FLYTTE I BÅT: På årets Båter i sjøen kan du oppleve det flytende, moderne hjemmet, Nautino Premium Maxi, den eneste av sitt slag i Skandinavia.

Klart for flytende båtmesse i Oslo

I morgen åpner Skandinavias største flytende båtmesse på Aker brygge i Oslo. «Båter i sjøen» samler i år 270 fritidsbåter i alle størrelser.

Publisert Sist oppdatert

På Aker Brygge denne helgen vil du finne alt fra luksusbåter i 20 millioners klassen til joller og vannscootere. Har du planer om å flytte i båt, kan du også ta en titt på et moderne flytende hjem.

BÅTFESTIVAL

-Aker Brygge vil denne langhelgen bli omgjort til en stor båtfestival til glede for hele familien, sier Hege R. Ousland som er messeansvarlig for Båter i Sjøen. Vi håper og tror vi har satt sammen en messe som vil pirre alle båtinteresserte, sier hun.

-Vi er stolte over at W-Yachts AS som er importør valgt Båter i sjøen som sitt sted for å lansere sitt nye flaggskip.

Explorer 58 Pilothouse

et fantastisk skue og vil være et stort interesseobjekt for årets messe, sier messeansvarlig Hege Ousland i NORBOAT.

BARE LUKSUS


At Explorer 58 Pilothouse både er en svært luksuriøs og innholdsrik trawler modell er det ingen tvil om. Kapteinslugaren er større enn soverommet i de fleste hjem. Badet har mosaikk fliser på veggene og speil i taket, kan en velge å dusje i "fossefall" fra taket. Badet har lang baderomsbenk av marmor, er rigget med ikke mindre enn to design vasker fra Italia, slik at både herr- og fru kaptein kan pusse tennene og stelle seg på likt.

På flybridg finner man en egen RIB med jollekran og fra to eksklusive førerstoler kan man trygt navigere ved hjelp av to 20 tommers Glass Bridge glassmaskiner og blant annet termisk nattkamera.

Alt treinteriøret er håndlaget av verftets møbelsnekkere. Salongbordet i førerhuset er et av de mange håndlagde bordene ombord. Dette bordet alene, hvor det er kombinert mellom flere ulike tresorter for bordets overflate, har krevd hundrevis av timer å lage. Bare interiørarbeidet har tatt ni måneder å utføre.

VENTER STORINNRYKK

Med oppløftende værmelding og en for tiden stor interesse for båt, er det ventet godt besøk til Aker Brygge denne helgen.  Ikke bare er det utstilt båter i alle klasser og størrelser, også utstyrsleverandører, fra brygger til elektronikk og klær er representert.

 

 

TILBAKE: Marex 310  Sun Cruiser er en velkjent modell fra Marex. Nå er klart for verdenspremiere på den nye 310 Sun Cruiser.
TILBAKE: Marex 310 Sun Cruiser er en velkjent modell fra Marex. Nå er klart for verdenspremiere på den nye 310 Sun Cruiser.
Powered by Labrador CMS