TRADISJON: Erik Wesøy har etablert seg i tradisjonsrike omgivelser.
TRADISJON: Erik Wesøy har etablert seg i tradisjonsrike omgivelser.

Satser på båt og motor på Hasseltangen

I samarbeid med Marex-brødrene Thomas og Espen Aalrud har Erik Wesøy startet et nytt selskap som skal skal selge Askeladden, Beneteau, HR Boats og Suzuki utenbordsmotorer.

Publisert Sist oppdatert

Det er Marex-brødrene som har kjøpt hele industriområdet på Hasseltangen med de attraktive hallene som nå også rommer ny båtvirksomhet. Agder Båt og Suzukisenter AS som representerer Eling Sande, er en ny aktør i båtmarkedet på Sørlandet. Hallen har nå fått nytt liv og forandret seg mye etter mange timer med oppussing.

-Jeg ser frem til å drive båt- og motorbutikk i disse fine omgivelsene, sier daglig leder Erik Wesøy.

Butikken er plassert i den delen av anlegget Fjord hadde utstillings hall på 1970 tallet og hvor Scand og Joda har også hatt utstillings hall opp gjennom årene.

Båt er ikke ukjent for Erik. Han er oppvokst i Blindleia i Lillesand og med en far som tidligere var daglig leder hos AS Marex.

-Jeg er

 ikke mer voksen enn at jeg fortsatt ringer pappa når det kniper, man lærer ikke noe uten å spørre og alt kan man ikke kunne av seg selv, sier Erik.

I tillegg til salg av brukte og nye båter, skal Agder Båt og Suzukisenter, i samarbeid med Marex, drive motorservice, vedlikehold og vinterlagring. Marex har drevet med båtproduksjon, vedlikehold og reparasjoner her i 45 år!

Powered by Labrador CMS