Båtglede på rekke og rad

Båter i sjøen på Kadettangen i Sandvika, er klar til å ta i mot båtinteresserte i alle aldre. Her kan du se hva som venter deg.

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Også i år presenteres en rekke nyheter på Båter i Sjøen, som til sammen skal telle 450 båter, 60 telt og 140 utstillere.

Verdenspremierer 

Onsdag ble verdensnyheten Bavaria 28 Sport presentert med Bavaria-sjefen Andres Cardenas til stede, og i tillegg finner vi trawlerbåten Royaler 42 Pilothouse som også har verdenspremiere. Askeladden varslet om en ny og spennende RIB-satsing på gang med Askeladden Commuter 10 RIB, men klarte dessverre ikke å holde tidsskjema. På elektronikkfronten er det verdenspremiere på den nye E-serie Widescreen fra Raymarine, denne er en videreføring av C-serien som kom tidligere i år. Forskjellene er blant annet betjening med både touch og knapper, samt DualChart. For første gang i Europa vises også nye Clipper 52 Europe.

Nytt og norsk

I tillegg til verdens- og europapremierene finner du også mange nye norske båter på messa. With Boats viser fram sin nye With 16 Dromedille sammen med den nye krysningen mellom en bowrider og en daycruiser - With 22 BowCruiser. Ved bryggene finner vi også endelig lekre Cormate T-24 som skulle komme i fjor. Med seg har T-24 fått Cormate Sportmate 24 som er ment for litt røffere bruk. Sørlandssnekka Nor Sea 770 har fått en oppgradering, fra Sørlandet er også Agder Boats skjærgårdsjeep SeaWay 485. Powerboat of Norway er på plass med sin råtass PBN46, RIB Boats kjører kampanje på sin nye PRO RIB-serie, Hydrolift har tatt med seg sin spreke nyhet Hydrolift S-24 Diablo. Med andre ord mange nye båter i alle størrelser og til ulik bruk.

På rekke og rad

Mange av nyhetene som ble presentert på Sjøen for Alle i vår har også fått vann under kjølen, som for eksempel Viknes 1030 Sunbridge, Skorgenes Sonic 395 og Saga 415, i tillegg til en rekke andre nye båter. Messas største er Princess 95 MY, mens glassfibersnekka Solvik 22 Shore Boat kanskje er den båten som skiller seg mest ut. Båter i Sjøen åpner for publikum torsdag klokka 12.00 og varer til og med søndag.