SQUADRON 48: Den nye flybridgebåten fra Fairline inneholder det meste med sine tre dekk og 49 fot.
SQUADRON 48: Den nye flybridgebåten fra Fairline inneholder det meste med sine tre dekk og 49 fot.

Ny flybridgebåt fra Fairline

Fairline lanserer nok en lekker modell i Squadron-serien.

Publisert Sist oppdatert

Britiske Fairline nærmer seg ferdigstillelse av en helt ny modell i Squadron-serien.

Squadron 48 blir nest minste båt i denne serien av flybridgebåter, som fra før av består av en fem modeller fra 42 til 78 fot. Den nye 48-foteren (49 med badeplattform og pulpit) har mange av de samme designelementene som sine søsken. Store sotede vindusflater på begge sider sikrer bra med lys i salongen, samtidig som innsynet begrenses.

2 eller 3 lugarer

Under dekk lever gjestene som grever med to store lugarer med egne store baderom. Det er også blitt plass til en mindre lugar med over- og underkøye. Dersom du klarer deg med to lugarer kan en dinette plasseres her, i stedet for køyer.

MED SJØUTSIKT: Midtskips i båten finner vi rederlugaren. Store vinduer i skrogsiden sørger for å gjøre dette til et lyst og herlig rom.

 På nederste dekk er også byssa plassert. I styrhussalongen er det bra med dansegulv midtskips, aktenfor styreposisjonen. På babord side finner vi to store U-salonger. Den fremste egner seg bra som sitteplass under fart dersom passasjerene vil følge med på ferden. I salongen kommer båten som standard med en 22-tommers TV, samt stereo.

Flybridgen har fire sitteplasser i fartsretningen, samt en stor L-salong på styrbord side. Denne kan gjøres om til en stor solseng. Stor solseng finnes også på fordekket.

DINETTE: Om man klarer seg med to lugarer blir det spiseplass under dekk. Ikke det verste stedet å innta frokosten en sommerdag i juli.

Motormessig utrustes båten med to Volvo Penta D6 435 med IPS (IPS600). Det gir totalt 870 hestekrefter, som sammen med POD-systemet gjør båten svært lettmanøvrert.

Noen lanseringsdato er ennå ikke satt.

Norsk importør er Stavanger Marinesenter.
Mer info: www.fairline.com

Fakta

CE-kategori: B

Produksjonsland: England

Lengde (meter): 15.00

Bredde (meter): 4.33

Lengde (fot): 48.00

Vekt (kg): 14000

Dyptgaende (meter): 1.18

Drivstoff (liter): 1350

Motoreffekt fra (hk): 870.00