NYE LINJER: Sea Ray er på vannet med ny 400 Sundancer.
NYE LINJER: Sea Ray er på vannet med ny 400 Sundancer.

Amerikaner med europeiske linjer

Sea Ray er klar med Sundancer i ny drakt. Her er den nye 40-foteren (se bildealbum etter teksten).

Publisert Sist oppdatert

I likhet med sine europeiske søsterskip i samme klasse har amerikanske Sea Ray lagt stor vekt på mye lys og store flater i sin helt nye 400 Sundancer. Nyheten er utstyrt med et stort skyvetak og store vindusflater som gjør salong og styrhus lyst og moderne.  I styrhuset finner vi en stor salong.  Byssa er plassert på babord side av førerplassen.

Store lugarer

Under dekk har Sundancer  to store sovelugarer. Hovedlugaren har en romslig dobbelkøye foran. Den kan leveres med eget baderom til skippers lugar. Og midtskips på babord side er et like romslig gjesterom. Toalett og dusj er plassert mellom lugarene.

Sosial løsning

På det overbygde akterdekket  er båten utstyrt med en stor L-sofa. Den har en hydraulisk badeplattform som kan heves og senkes. Og for den som oppholder seg mye nær det våte element, kan båten også leveres med en snedig wetbar ved plattformen akter.

Axius med joystick

Standard båt er utstyrt med 2x Mercruisere. Diesel er den mest aktuelle varianten for det norske markedet og da enten med 2x 370 TDI med joystick styring fra Axius og Bravo 3 drev eller  som V-drive med 2 x Cummins 480.

Fakta om Sundancer 400

Lengde: 12.2 meter

Bredde: 4,11 meter

Vekt: 12 935 kg 

Drivstoff 1211 liter

Vann: 378 liter

Antall personer 6

Mer opplysninger:

www.kragstad.no