Holmestrand gjestehavn og småbåthavn

KLIKK DEG RUNDT: Lenger ned i teksten kan du klikke deg rundt i et nettverk av 360-bilder som viser gjestehavne og småbåthavna i Holmestrand.

Klikk deg rundt i 360 graders rundtur

Gjestehavna i Holmestrand og småbåthavna har hatt betydelig oppgraderinger siden 2013. Se deg rundt med ferske 360-bilder der Google Street ikke har kommet til.

Publisert Sist oppdatert

Til 360-turen

En topp moderne gjestehavn har de siste årene blitt stadig mer ferdigstilt, selv om de sanitære forholdene fortsatt er i en moelvenbrakke. Havneanlegget er blitt moderne, med mulighet for å betale strøm og båtplass på automat.

nne i gjestehavna er det også bensin- og dieselpumpe, der det også er mulig å betale med kort utenom åpningstidene. Holmestrand har også overraskende mange restauranter i forhold til størrelsen på byen.

Når du beveger deg rundt i 360-visningen under, kommer du deg også på bølgebryteren, som nærmest er blitt en turistattraksjon for ivrige fiskere. Bølgebryteren egner seg også for å spasere en tur, om lag 300 meter ut i sjøen.

Se deg rundt i Holmestrand, du klikker deg fram på de røde punktene. Du kan også se deg rundt på Holmestrand Småbåthavn som har 1200 båtplasser. God tur!