Asgeirs favoritter - del 3

360 VIDEO: Asgeir plukket ut Chris-Craft Capri 25 for en gjennomgang.
360 VIDEO: Asgeir plukket ut Chris-Craft Capri 25 for en gjennomgang.

– Dette er båtens Bentley

Fra litt småbøllete Scarab 165 til noe helt annet. Siste båt for Asgeir Borgemoen blant hans favoritter er Chris-Craft Capri 25. Bli med om bord!

Publisert Sist oppdatert

Video nederst i artikkelen

Fra tidligere videoer kan du se at Asgeir har vært om bord i ganske så forskjellige båter. Først var vi om bord i styrehusbåten Quicksilver 755 Pilothouse. Deretter ble det en tur om bord i Scarab 165 som har egenskaper som en vannscooter. Og for variasjonens skyld har Asgeir i dag valgt en helt annen båt, og en helt annen prisklasse. Chris-Craft Capri 25 koster 1,6 millioner kroner.

Asgeir er programleder for Garasjen og kanskje mest kjent som sjefen over alle sjefer fra barne-TV, har også en lidenskap for båtlivet. På Sjøen for alle er det båter i mange forskjellige størrelser, og Båtliv utfordret Borgemoen om å plukke ut tre favoritter fra messa. De to tidligere båtene kan du se her:

SE OGSÅ: Quicksilver 755 Pilothouse (360 VIDEO)

SE OGSÅ: Scarab 165 (360 VIDEO)

Ser du på datamaskin bruker du musepekeren til å se 360 grader rundt i båten. Dessverre støtter ikke Safari denne funksjonen, så da anbefales det å bruke andre nettlesere for å få full opplevelse. Et tips er at du også velger full oppløsning, altså 4K. Med smarttelefon eller nettbrett trekker du deg rundt i bildet med fingeren, men enkelte enheter lar deg også se rundt med at du bare snur telefonen eller nettbrettet.