30 000 hester og 6000 nautiske i rekkevidde

Super sport-yachten fra Nedship Group får neppe noen miljøpris, men kunne gått rett inn i neste James Bond-film.

Publisert

Se film

Se flere bilder

Økonomisk tøffe tider i Europa til tross, sveitsiske Nedship group pønsker på en ny yach av sportstypen. Men foreløpig finnes denne superyachten bare på papiret, og det må en kjøper til før de starter med å bygge luksusbåten med mer enn 5000 kvadratmeter den eventuelle eieren kan nyte livet på.

Stor båtgarasje

Båten er 105 meter lang (344 fot), med en bredde på 18 meter. Den har flere motoralternativer, fra 16.000 til 30.000 hestekrefter, som skal gi henholdsvis 23 og 30 knop. Det blir selvfølgelig et enormt dieselforbruk, men selv med full tank skal båten ha en rekkevidde på 6000 nautiske mil, som rekker nesten tur-retur over Atlanteren. Yachten har en garasje med plass til en ekstra båt langt over gjennomsnittet av en norsk fritidsbåt. Båtgarasjen har en full lengde på 18 meter.

To helikoptre

Gjester er det også plass til, og nærmer seg et cruiseskip i antall. Foruten eierlugaren som har eget svømmebasseng er det seks VIP-suiter, hver av dem på 60 kvadratmeter, og med egen balkong..! Blir det flere gjester må de nøye seg med en av de 14 mindre suitene. Og skulle det være fullt, kan sikkert helikopteret plukke dem opp på helikopterdekket og fly dem til et annet overnattingssted. Helikopterdekket har plass til to helikoptere, og det er eget hangar for helikopteret. Gjestene vil neppe kjede seg. Foruten et svømmebasseng til, er det lagt til rette med internet-kafé, bibliotek, pianobar, stor kino,  og beach-club.

Se produsentens presentasjon:

Powered by Labrador CMS