Tilbake til Lillestrøm: «Sjøen for alle».
Tilbake til Lillestrøm: «Sjøen for alle».

Humor og show på Lillestrøm

Sjøen for alle glimter til med humorrekke og stand up show.

Publisert Sist oppdatert

De to siste årene har Sjøen for Alle satset friskt på familiekonseptet med gratisaktiviteter for barn. Nytt av i år 22.-26. mars er at båtmessen oppfører Norges første vannmusikal. I tillegg utgjør stand up artistene Sigrid Bonde Tusvik, Alex Rosén og Thomas Leikvoll humorrekka i helgen.

For familien

I 2017 rommer underholdningsmenyen for barnefamilier blant annet Eliasbåter, bygging av småbåter med strikkmotor, klatrevegg, Funballz og gratis kappseiling i messebassenget. Årets største nyhet er imidlertid oppføringen av Norges første vannmusikal med tittelen Alexx Alexxander og Piratene. Den går hver kveld i ukedagene, og to ganger daglig lørdag og søndag. Prosjektleder for Sjøen for Alle, Andreas Ljones, sier:

Basseng

–  Vannmusikalen rommer kjente og kjære låter, trylling av Alexx Alexxander og storytelling illustrert av spektakulære vanntriks i det 600 kvm store messebassenget. Dette blir topp underholdning som egner seg like godt for voksne som barn, og showet varer drøye 45 minutter.

Stand up show

I helgen står blant annet stand up komikerne Sigrid Bonde Tusvik, Alex Rosén og Thomas Leikvoll for underholdningen. Med glimt i øyet og fullt trøkk serverer de sitt syn på ulike sider av båtlivet, og går også inn for å overtale mannen til å gi roret til dama en aning oftere. De som vil vite mer om hvordan det er å være kvinne til sjøs, bør få med seg foredraget til Marit Strømøy. Hun er verdens eneste kvinnelige Formel 1-båtfører, og gir et fascinerende innblikk i hvordan det er å være kvinne i et mannsdominerende miljø.