Båtsimulator med trøkk

Med realistisk sjø, kuler og torpedoer skal PT Boats: Knights of sea bli blant det råeste som er laget av simulatorer for PC. Se video fra den kommende simulatoren!

Publisert

PT Boats: Knights of sea er en simulator med fokus på torpedobåter (Patrol Torpedo), og hele opplegget er lagt til 2. verdenskrig, med mulighet til å ta kontrollen over allierte, tyske og russiske båter. Ifølge produsenten skal det bli mulighet for å kjøre seks forskjellige båter. Og aldri skal en båtsimulator ha fått mer realisme. Foruten manøvreringen får du utfordringer innen navigasjon,  du kan bevege deg fritt på dekk og du kan ta opp kampen mot motparten, med torpedoer og kanoner.

Simlatoren har vært i produksjon i seks år allerede, og allerede i fjor trodde man at den skulle lanseres. Nå er det imidlertid håp om at den lanseres i begynnelsen av 2009, men det vil ikke være første gang om den russiske produsenten Akella utsetter utgivelsen enda en gang.

I mellomtiden kan du se videoen under. Legg merke til de realistiske bølgene. På grunn av den omfattende grafikken vil simulatoren kreve det nyeste av maskinvare.

Les mer om PT Boats: Knights of seaprodusentens nettside.

Powered by Labrador CMS