Sosial storesøster fra Marlin

Jeanneau Merry Fisher Marlin 855 er 27 fot og koster snaue millionen med motor. Du kan velge mellom fiske- eller komfortversjon. Båtliv har prøvekjørt nyheten.

Publisert

Vinnerne på dagens marked er praktiske båter med styrehus og utenbordsmotor i en overkommelig prisklasse. Med Merry Fisher Marlin 855 tar franske Jeanneau et skritt opp i størrelse i dette markedssegmentet. Båten er utstyrt med utenbordsmotor. Den er enkel og praktisk, men samtidig stor nok til å by på en viss bokomfort.

– Målet har vært å lage en praktisk og sjøsikker båt, som også er sosial og komfortabel, forteller salgs- og markedsdirektør Martin Schemkes i Jeanneau til Båtliv. Han fremhever høyt fribord og brede dollbord, samt en stor og sosial utesalong, som kjennetegn ved båten. Dessuten hevder han at baugen er formet slik at vannet kastes til siden når man kjører i sjø.

Marlin 855 er foreløpig siste skudd på stammen i Merry Fisher-familien, og den største i serien så langt. Dette er en bobåt med tre-fire overnattingsplasser, toalett forut og et lite pantry i styrehuset. Med takluke i styrehuset, store vinduer og utgangsdør på begge sider er dette en lys og åpen båt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS