Nytt & moderne fra Sealine

Britiske båter har alltid vært populære i Norge. Merker som Princess, Fairline og Sunseeker har lenge rådet grunne alene. Nå utfordres de av Sealine. Båtliv har vært i England og testet nyheten F46.

Publisert

Det finnes likevel noen Sealine-båter i Norge. En av de første F 46 er også solgt til en nordmann. Den engelske bedriften har eksistert i over 30 år og har 500 ansatte som årlig bygger 300 båter fra 29 til 60 fot, fordelt på tre ulike produktserier. (se rammesak) Siste skudd på stammen er «F46», en stor familiebåt som kan by på mange nye og spennende ideer. Båtliv testet den første båten i Solent, mellom fastlandet og Isle of Wight i England, tidlig i høst. 

Det var en meget stolt adm. direktør, Steve Coultate, som presenterte nyskapningen for båtpressen i Lymington: 

– F46 er Sealines nye flaggskip og representerer det beste av moderne britisk båtdesign, uttalte han ubeskjedent. «Share the adventure» er verftets motto og slagord for denne båten. Det kan oversettes som «del opplevelsen». Båten skal nemlig være et møtested for familie og venner som deler gleden ved å være på sjøen. Stikkordene for det nye konseptet er: «Sjødyktighet, innovasjon, plass og brukervennlighet, lys og komfort».

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS