Nye Hydrolift 27 - som "å fly uten vinger"

Båtliv har som første båtblad i verden fått kjørt den nye Hydrolift 27. Det var en nytelse hele veien fra null til 50 knop.

Publisert

Ordet kompromiss eksisterer ikke for Bård Eker og kollegene i Hydrolift. Derfor tok det  et halvår før båten ble vist på Lillestrømmessen til vi i Båtliv fikk slippe om bord i den splitter nye Hydrolift 27. Nå har vi vært der, og opplevelsen tar det langt mer enn et halvt år å glemme.

-Her ønsker vi å tilby en båt hvor fokuset ligger like mye på familie og sikkerhet som på fart. Skal vi satse på at dette skal bli en famileibåt med atityd, må vi skape noe som hele familien ønsker å være om bord i, og ikke minst føle seg trygg i. Den har kapasitet opp mot 70 knop ja, men det er ikke det som er det viktigste denne gang. Designet skal også avspeile at vi her har en sportsbåt for hele familien, og ikke bare for gutta, sier Eker.

State of the art

Vi har nå prøvd båten, og vi har gransket detaljene ned til minste skrue. Man skal være forsiktig med å bruke utrykk som ”state of the art” om noe som helst. Men i dette tilfellet er vi farlig nær, og vi føler vi har belegg for det rent faglig.

I Båtliv nummer 7 kan du lese alt om prøvekjøringen, og du kan se enda flere bilder av båten.  

Powered by Labrador CMS