Minor 28 Offshore

MINOR 28 OFFSHORE
FØRERPLASSEN: Styrekonsoll med integrert elektronikk er blant nyhetene på 28-modellen.
LUFTIG: Dobbeltlugaren under salongen er rommelig og har tilstrekkelig takhøyde.
SALONG: 28 Offshore er naturligvis en WA-modell med stort akterdekk, men har likevel en relativt rommelig salong. Sitteputen over nedgangen til «kjellerlugaren» på babord side kan vippes opp, og nedgangen kan også stenges helt for mer privatliv i ...
PRAKTISK: Minor 28 er en lys, innbydende båt med flott utsikt fra alle vinduer. Det er god plass til kart når klaffen over inngangen til forlugaren er lagt ned, og under sideklaffen finner vi et dugelig pantry. Avtrekksvifte er ekstrautstyr.

Oppfyller forventningene - med god margin

NAUVO, FINLAND: Minor-produsent Sarins Båtar legger om modellutvalget. Den velkjente 27-foteren skal etter hvert kun komme i akselutgave, mens nye 28 Offshore, som nærmest er en krympet Minor 31 Offshore, blir en sterk utfordrer i det øvre mellomklassesegmentet.

Publisert Sist oppdatert

Minors rendyrking av modellseriene innebærer at de ulike båtene får sterkere individuelle særpreg. Et godt eksempel på dette er at Minor 28 Off-shore, i motsetning til 27 Offshore, er utstyrt med en real dobbeltlugar under salongen. Også pantry-løsningen er forbedret, og den unge designeren Daniel Sundkvist har gitt 28-foteren noe bedre plass i kabinen. U-gruppen i styrehuset er fortsatt ikke noen plassvinner, men de ekstra centimeterne gjør underverker – ikke minst er setene blitt langt mer komfortable. I tillegg er sittegruppen hevet for å gi plass for lugaren, og utsikten er dermed flott, uansett hvor du sitter.

Prisen for den bedre innendørsplassen er at Minor har fjernet 27-foterens fine, støpte sittebenker i baugen. I tillegg er toalettet nå montert på tvers.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER