Oppfyller forventningene - med god margin

NAUVO, FINLAND: Minor-produsent Sarins Båtar legger om modellutvalget. Den velkjente 27-foteren skal etter hvert kun komme i akselutgave, mens nye 28 Offshore, som nærmest er en krympet Minor 31 Offshore, blir en sterk utfordrer i det øvre mellomklassesegmentet.

Publisert Sist oppdatert

Minors rendyrking av modellseriene innebærer at de ulike båtene får sterkere individuelle særpreg. Et godt eksempel på dette er at Minor 28 Off-shore, i motsetning til 27 Offshore, er utstyrt med en real dobbeltlugar under salongen. Også pantry-løsningen er forbedret, og den unge designeren Daniel Sundkvist har gitt 28-foteren noe bedre plass i kabinen. U-gruppen i styrehuset er fortsatt ikke noen plassvinner, men de ekstra centimeterne gjør underverker – ikke minst er setene blitt langt mer komfortable. I tillegg er sittegruppen hevet for å gi plass for lugaren, og utsikten er dermed flott, uansett hvor du sitter.

Prisen for den bedre innendørsplassen er at Minor har fjernet 27-foterens fine, støpte sittebenker i baugen. I tillegg er toalettet nå montert på tvers.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER