Kan bli din for 2,2 milliarder

Har du 2,2 milliarder til overs kan Nirvana bli din. Bli med om bord på visning (film).

Publisert

Det hjelper lite med skattelette for de fleste, om du er i kjøpsmododus for superyachten Nirvana. Båten strekker seg 88,5 meter og havner med det på listen blant verdens 50 største yachter. Båten ble sjøsatt i fjor og skal visstnok være en av de mest imponerende yachtene som finnes i dag. Vi skrev nylig om Sofia som i tillegg til en ubåt har tre vannscootere om bord. Nirvana har ti vannscootere, en båt for vannleker og to 11 meter lange tendere.

Om bord er det tre bassenger, kino med 3D og et avansert treningsstudio og massasjerom. Båten har seks dekk, og eierlugaren er på ikke mindre enn 150 kvadratmeter, inkludert et bad både for ham og henne. I tillegg er det fire store lugarer og en VIP-lugar med ekstra stor plass, også her to bad. I tillegg er det 13 lugarer for mannskapet, med soveplass for et mannskap på 25.

Frister globetrotter-livet er det drivstofftanker store nok til en jordomseiling, med motorer som gir en cruisingfart på 16 knop. Prisen for luksusen er 230 millioner pund, rundt oversatt til 2,2 milliarder kroner. Båten har ligget for salg i om lag ett år.

Bli med om bord (film fra megler):

Powered by Labrador CMS