Gjelsten vant poleposition

Gjelsten og Curtis ble suverene vinnere av dagens poleposition kjøring under Scandinavian Grand Prix i Oslo. Jotun som hadde en av de raskeste rundene fikk brann i motorrommet.

Publisert

Vi holdt på å si oppskriftsmessig seier til Gjelsten og Curtis i dagens oppkjøring til morgendagens VM-runde. Men det samme skjedde i Arendal, og da gikk det ikke like bra i selve VM-kjøringen.

-Jeg hadde den gode følelsen i dag, og hadde jeg kunnet lagt sammen førsterunden og andrerunden ville forspranget vårt til de andre kunne kalles historisk, sier Bjørn Rune Gjelsten.

Uhellene  fortsetter å forfølge Jørn Tandberg og Christian Zaborowski i Jotunbåten. På tredjerunden tok det plutselig fyr i motorrommet, og gutta måtte evakuere båten. Det viste seg og ikke være så dramatisk som de først trodde, og klarte selv å slukke brannen som oppstod etter en større oljelekkasje fra motoren. Tandberg og Zaborowski sa noe spøkefullt til oss at nå skulle de ringe til Frostad og bestille seg en seilbåt i stedet. Det var for tidlig å si noe om skadene, men i følge pilot Zaborowski så fikk de slukket brannen raskt og han mente de bare behøvde å skifte en motor så var de startklar til morgendagens kjøring.

En som er enda mer uheldig er VM-vinner fra 2005, Bård Eker, i Negotiator. Han måtte bytte motor en halv time før løpet begynte, og selv med Eker på sitt mest optimistiske så måtte de gi tapt for tiden. Det ble heller ikke denne gang noen polepositionkjøring for  ”bulldogene”. Derfor blir det siste startspor for Eker og Parsonage  i morgen.  

Powered by Labrador CMS