Forbannet Gjelsten truer med å legge opp
Forbannet Gjelsten truer med å legge opp

Forbannet Gjelsten truer med å legge opp

Bjørn Rune Gjelsten truer med å legge opp øyeblikkelig om ikke konkurrentene slutter å sabotere kjøringen hans.

Publisert

Kraftsalvene kommer etter helgens løp i Romania. Han får støtte fra sin egen trottleman Steve Curtis som kalte det som skjedde i starten for for idiotkjøring.

Gjelsten og hans «Spirit og Norway» gikk ut fra beste startspor etter at de vant polepositionkjøringen soleklart dagen før. Men, en tjuvstart av «Victory 7», gjorde at nordmannen plutselig var nede på en åttendeplass.

- Løpet i helgen var uakseptabelt. Sporten har mistet all form for sportsånd, og får det ikke konsekvenser legger jeg opp, sier Gjelsten til Finansavisen.

Han kjørte seg opp, men nok en gang ødela Victory-teamets annenbåt for det norske håpet.

- De kuttet oss i en sving, noe som gjorde at vi tippet rundt. Vi fikk startet båten igjen, men mye av utstyret ble ødelagt, forteller Gjelsten som endte på fjerdeplassen.

- Victory-teamet tar alle midler i bruk for å slå oss. De gjorde det samme under VM-runden i Hellas tidligere i år. Da fikk jeg en unnskyldning. Det har jeg fått nå også, men det holder ikke lenger. Vi har regler å forholde oss til. Dersom det som skjedde nå bare fører til en advarsel, legger jeg opp umiddelbart, freser Bjørn Rune Gjelsten til Finansavisen.

Powered by Labrador CMS