Førsteinntrykk: Hwila 25

HALVPLANER: Hwila 25 er en moderne cruiser med halvplanerskrog. Den energieffektive båten passer både for bensinmotor og el-drift.
HALVPLANER: Hwila 25 er en moderne cruiser med halvplanerskrog. Den energieffektive båten passer både for bensinmotor og el-drift.

Moderne klassiker for strøm eller bensin

I svenske Hwila 25 skjuler det seg fremtidsrettede tanker bak et klassisk design. En sosial, økonomisk og komfortabel båt som gir eieren mulighet til å velge mellom bensin- eller el-drift.

Publisert

Langsmale linjer pleier å være ensbetydende med elegante og vakre båter, uansett om de drives av motor eller seil. Svenske Hwila 25 har et design inspirert av ”M/Y Loris”, fyrstikkongen Ivar Kreugers klassiske, femten meter lange yacht fra perioden før første verdenskrig. Det ser man både på forskip og akterskip. Likevel er Hwila en moderne båt, der produsenten ikke har spart på noe for å bake inn moderne idéer.

Solid

Skroget er produsert i 12 millimeter tykt, håndopplagt glassfiberlaminat, noe som gir en sterk og stiv konstruksjon i mange år fremover. En ekstra elegant løsning er førerkonsollen, som er laget i syrefast rustfritt stål. I konsollen er det en plotter med motordata og spesialdesignede, belyste strømbrytere. De fleste finessene synes imidlertid ikke på overflaten, men viser seg først når man behøver dem.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS