Problemene etter opplaget

MURPHY: Thor R. Nilsen har rundt 300 båter i opplag, og kan konstatere at Murphy (han med loven) aldri tar fri om vinteren.
MURPHY: Thor R. Nilsen har rundt 300 båter i opplag, og kan konstatere at Murphy (han med loven) aldri tar fri om vinteren.

- Murphy jobber hele vinteren!

Denne sesongen bør du prioritere det tekniske ombord fremfor det estetiske. Det er en erkjennelse at det som virket i båten i fjor høst, har en tendens til å ikke virke om våren. Ta tak i det før den første båtturen.

Publisert

- Det som blir brukt mye, virker veldig bra. Båter står seg ihjel mer enn det går seg ihjel. Murphy tar aldri fri, sier Thor R. Nilsen i Wector Yachting AS, og sikter til Murphys velkjente lov om at alt som kan gå til helvete gjerne gjør det. Med over 350 båter i opplag på Stathelle i Telemark og et yrkesliv bak seg som mekaniker, uttaler Nilsen seg med tyngde. Vi har tatt en prat med den erfarne bransjemannen om hva som gjerne dukker opp av problemer om våren, og hva man bør sjekke før man legger ut på de første turene etter opplaget.

- Alt som har stått stille i løpet vinteren har en tendens til å sette seg fast, forteller Nilsen.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER

Powered by Labrador CMS