Førsteinntrykk: Quicksilver 690 Arvor

ÅPEN BAUGREKKE: Quicksilver 690 Arvor er godt tilpasset skandinaviske forhold, med blant annet åpning i baugrekka.
GOD ADKOMST: Motoren er lett tilgjengelig under en stor motorromsluke. Organiseringen og oppklamring står ikke til toppkarakter, men installasjonen er enkel og oversiktelig.
EKSTRA: En utfellbar benk er tilgjengelig som ekstrautstyr på styrbord side. Forøvrig er dekkslayouten rendyrket for fiske og transport.
SPARTANSK: I styrhuset er det køyeplass til to, og sitteplass til to. Innredningen er ytterst enkel, men man har god sikt gjennom de store vinduene.

Billig hobbyfiskebåt med for mye motor

Nye Quicksilver 690 Arvor koster 570.000 kroner fullt utrustet. Det er billig. Men skroget er ikke tilpasset den friske Mercury-dieselen.

Publisert Sist oppdatert

Den polskproduserte styrhusbåten har gjort en klassereise i forhold til forgjengeren, ikke minst med tanke på opplevd kvalitet. Glassvinduer i stedet for buet pleksi, kraftigere laminat og gjennomgående mer praktiske løsninger er et pluss. At båten dessuten tilbys med diesel innenbordsmotor på strak aksel, gir den en konkurransefordel i forhold til sine tallrike, utenbordsdrevne artsfrender. Vi liker kombinasjonen strak aksel og diesel i denne typen godt. Nettopp 690 Pilothouse manøvrerer dessuten svært godt i lave hastigheter.

GENUINT ENKELT

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER