Bavaria 300 Sport

Lillesøster Bavaria vokser

Bavaria 300 Sport er tredje generasjon lillesøster på samme skrog. Plassen er utnyttet maksimalt, og mange detaljer er forbedret på denne 30-foteren til en drøy million kroner.

Publisert

I september 2009 prøvekjørte Båtliv nykommeren Bavaria 28 Sport. I 2012 ble den etterfulgt av Bavaria 29 Sport. Båten fikk med det nye navnet en ny grå skrogstripe. Putene i cockpiten ble oppgradert, det ble gjort interiørmessige endringer, og båten fikk høyere vindskjerm. Skroget var fortsatt det samme.

Nyeste versjon på samme skrog er Bavaria 300 Sport, som kom i sommer. Bavaria 28 Sport har med andre ord utviket seg til Bavaria 29 Sport, som nå er blitt Bavaria 300 Sport. Det positive med evolusjonen må være at et velprøvd skrog får fortsette videre. Det er jo ikke noe stort poeng i å finne opp hjulet på nytt hver gang man ønsker å lage en båt med bedre interiørløsninger. Evolusjonen gir lavere kostnader og tidsriktige konsumbåter til konkurransedyktige priser. Og at skrog gjenbrukes på nytt til nye modeller, er slett ikke noe nytt fra båtbransjen. Prisen på Bavaria 300 Sport starter på 1,1 millioner kroner. Vår testbåt koster 1,45 millioner.

Litt sammenligning

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS