Wppa Class 1 World Powerboats Championship - Round 6 Qatar Grand Prix -  Doha 15 to 17 November 2007 race dayPhoto:Simon Palfrader©
Wppa Class 1 World Powerboats Championship - Round 6 Qatar Grand Prix - Doha 15 to 17 November 2007 race dayPhoto:Simon Palfrader©

Avverget nok en gang ulykke

Forfulgt av uhell denne sesongen klarte Christian Zaborowski og Jørn Tandberg på mesterlig vis å avverge en katastrofal ulykke da de fikk kastet båten til side etter at Victory 7 hadde lagt seg motsatt vei midt i banen. Bildet viser klart hvor nærme de var en kollisjon.

Publisert

Uhellet skjedde like etter start i helgens VM-runde i Qatar, hvor Victory båten med Talib Al Sayed and Nadir Bin Hendi hektet båten i sjøen og snurret rundt i første sving. Radarparet Christian Zaborowski og Jørn Tandberg i Jotunbåten avverget nok en gang en alvorlig ulykke under en VM-runde i Offshore klasse-1. I brøkdelen av et sekund klarte de å kaste båten til side for å unngå å kjøre på Victorys båt nummer 7 som hadde snurret og var på vei i motsatt retning. På tross av dette kjempet Jotun blant de fire i toppen, men som årets mest uheldige måtte de ”selvfølgelig” få motortrøbbel (elektronisk styringsfeil) mot slutten, og fikk derfor ikke fullført dette løpet heller.

Sist de reddet en lignende situasjon var under VM-runden i Oslo, da var det en av båtene fra Qatar som kastet seg inn i banen foran Jotun.

Powered by Labrador CMS