TEST - ASKELADDEN P70 VS P66

Finslipt andregenerasjons hobbyfiskebåt

Det har gått tolv år siden Askeladden lanserte sin P66 Pilothouse, som ble en umiddelbar suksess. Denne våren erstattes den gamle traveren med en helt ny hobbyfiskebåt – som er en vesentlig forbedret utgave av forgjengeren.

Publisert Sist oppdatert

Rundt 2010 var det et oppsving i markedet for hobbyfiskebåter. Dette segmentet hadde frem til da helt vært dominert av aktører som Quicksilver og Arvor basert på konsepter inspirert av de franske tradisjonsbåtene «pêsce promenade». Disse båtene var velegnet også for hobbyfiskesegmentet og brukere som trengte rimelige transportbåter i skjærgården. Dette fikk norske og nordiske produsenter til å lage sine egne versjoner tilpasset farvannene i Skandinavia.

I 2010 lanserte Askeladden sin P66 Pilothouse, som var den første båten i det som skulle bli en lang rekke styrhusbåter fra båtprodusenten. I år, tolv år senere, får «stammoderen» til Askeladdens styrhusbåter en arvtaker i form av P70 Pilothouse som ble lansert i januar i år. Selv om layouten i stor grad er beholdt, har tolv års erfaring med ett og samme produkt ført til en rekke forbedringer.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER