Test: Brukt Saga 32

Brukt Saga 32
STORT AKTERDEKK: Familien Halvorsen har fått laget en ekstra åpning i kalesjen for å forenkle adkomsten til badeplattformen.
GARDEROBE: På babord side i mellomgangen er det en skapmodul med både hengeskap og skuffer ved åpningen til den ene stikklugaren.
PERFEKT FOR UNGDOM: De to stikkøyene ombord fremheves som perfekt for en barnefamilie av eieren Kenneth Halvorsen.
TestBrukt Saga 32Kenneth HalvorsenAlversundTokt 2012Sagaklubben
MEGET BRA: Byssa har det meste av både avsettingsplass og stuveplass
EKSTRA KØYE: Hovedsalongen kan konverteres til en ekstra køye om ønskelig. Forøvrig er layouten i salongen tradisjonell.

Kan anbefales

Leter du etter en god familiebåt i prisområdet 600.000 til 800.000 kroner bør du ha Saga 32 langt frem i tankene. En halvplaner med begrenset toppfart, et romslig landsted på sjøen med gode sjøegenskaper.

Publisert Sist oppdatert

Saga har hatt mange flaggskip gjennom sin lange historie, og i dag heter modellen på toppen av programmet 415. Men fra 1990 var Saga 32 toppmodellen. En ekte halvplaner som trives best i fartsområdet rundt 15 knop og som med sitt spisse forskip tar deg komfortabelt gjennom de fleste forhold, om enn med litt vann over dekk når Rasmus viser muskler. Saga 32 var produsentens flaggskip frem til 2002. I dette tidsrommet ble det produsert ca 300 båter. Vi har testet en av de tidligste utgavene fra 1992. En tjueåring med mange år foran seg fortsatt, og tilnærmet en perfekt familiebåt hva angår bokomfort, men med noen minus med tanke på dekkslayout.

Hva får du for pengene?

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER