Førsteinntrykk: Askeladden P66 Multi

Askeladden P66 Multi
MODULER: Askeladden P66 Multi kan utrustes med moduler, alt etter behov. Her er de to ytterpunktene på utstyrsskalaen sammen.
I ALL ENKELHET: I grunnversjonen har Multi kun en dobbel førerplass og et stort, praktisk arbeidsdekk.
FULLRIGGET: Fra en rikholdig ekstrautstyrs-liste kan Multi utrustes med blant annet dobbel førerplass, styrhus og fiskekum på 500 liter med sirkulasjonspumpe.
STYRHUS: Under stolen til venstre er det sjøvannstoalett. To personer sitter godt beskyttet i styrhuset, som også kan lukkes med en kalesjevegg.
IKKE RANK: P66 Multi er over- bevisende stabil selv under kjøring med den største tanken på 500 liter lastet til maksmerket.

2xAskeladden Multi

Åpen for det meste: Nye Askeladden Multi er basert på LEGO-prinsippet. Skroget er det samme som P66-modellen, men innredning og dekkslayout kan kunden selv velge i mange varianter.

Publisert Sist oppdatert

Å bygge flere båtmodeller på samme skrog, er en velkjent, kostnadsbesparende løsning i båtbransjen. Men modulbasert innredning er en sjeldnere variant. Den nye Multi-serien til Askeladden gjør det mulig for kunden å plukke ut ønskede elementer fra et innredningssystem etter behov og lommebok. Produsenten når dessuten flere segmenter i markedet. Om man vil ha en helt åpen båt med styrekonsoll og sittebenker lange sidene, eller en med fiskekum, styrhus og varmeapparat, er helt opp til kunden når han krysser i på utstyrslisten og dermed komponerer sin egen båt. Skroget er det samme som Askeladden bruker til sine P66 Pilothouse og P66 Weekend, men i Multi-versjon har den nedsenket, selvlensende arbeidsdekk med store stuverom i og høyt innvendig fribord.

To varianter

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER