Familiebåt til under 400.000 kroner

Den er liten nok til å dras på båthenger, men har samtidig nok plass til overnatting og toalettrom.

Publisert Sist oppdatert

Nye 695 Marlin fra franske Jeanneau blir levert med to innredningsløsninger. Den ene utgaven har to dører, der den ene er en stor skyvedør ut til akterdekket. I tillegg har den selvsagt inngang fra siden, noe som kjennetegner disse modellene. Båten er maksimert for hobbyfiske, og i tillegg til den gode dekksplassen, har man mange muligheter for å gjøre fisketuren enda enklere ved å velge tilbehør som stangholdere, garnrulle, og fiskebrønn.

Familieversjonen

Enkeldørutgaven er en båt som er tilpasset familien. Også denne har et stort dekk med plass til fiske, soling eller bagasje. Men innendørs har man litt flere sitteplasser enn i den første versjonen, som gjør at enda flere sitte beskyttet mot vinden på småkalde dager.  Det romslige styrehuset rommer lett fire personer rundt et nedsenkbart bord. Under fordekket er det køyeplass til to personer, og eget separat toalettrom.


FAMILIEKONSEPT: På bekostning av akterdør blir det fire sitteplasser i styrhuset i familieversjonen av 695 Marlin.

På grunn av det brede sidedekket er det trygt og enkelt å bevege ser fra for- til akterdekk. På fordekket er det blitt plass til en liten sittegruppe, mens en langt større sittegruppe er å finne på akterdekket.

Jeanneau Merry Fisher 695 Marlin passer med motorer fra 75 til 150 HK, og prisen ser ut til å starte på 379 000 kroner med 75 HK Evinrude E-TEC.

Norsk importør

: Smart Marine/Fritidssenteret